Avdicija (6.12. 2019 in 27.12.2019 ob 20.00 uri)

Pod besedilo in režijo je podpisan eden najbolj zaželenih ustvarjalcev zadnjega desetletja v Sloveniji – Jurij Zrnec! Stroga komisija bo na igralsko Akademijo sprejela samo največje talente. Jagodni izbor generacije!


Nadobudni študentje, sami virtuozi improvizacije, med katerimi so tudi talentirano
netalentirani, se ji bodo predstavili v najboljši luči. Zapletali in odpletali se bodo pred igralskimi izzivi. Razgalili se bodo do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Nimajo kaj, gredo na vse ali nič. Stojijo tik pred veliko priložnostjo, ki jim bo odprla vrata igralskega poklica in zvezdniške kariere! Česa vse ne bodo naredili, da bi jim uspelo! Iznašli bodo še tisto, česar v gledališču sploh ne obstaja. Njihovi nastopi na AVDICIJI so komični, zabavni, pa tudi tragični, iskreni, pompozno minimalistični, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi in do konca smešni! Ne zamudite trenutka in komedije, ki smo jo vsi nepotrpežljivo čakali!


Na komercialne odre se kot avtor in režiser vrača eden in edini: JURIJ ZRNEC!
Za smeh v dvoranah in ljubezen do komedije v umetnosti.


Besedilo: Jurij Zrnec
Režija: Jurij Zrnec
Igrajo: Miha Brajnik, Mario Čulibrk, Goran Hrvačanin, Jernej Kogovšek, Dejan Krupič,
Damir Leventič, Saša Rajaković, Nik Škrlec in Alojz Svete/Dario Varga /na predstavi bo igralo 6 igralcev/
Predstava v Domu krajanov Primskovo (Velika dvorana): 6.12. 2019 in 27.12.2019 ob 20.00 uri


Z vodenjem medijske podelitve nagrad Viktorji leta 2003 je JURE ZRNEC kot komet razsvetlil slovenski estradni prostor. Njegova priljubljenost pa od tedaj samo narašča. V Špas teatru je kot igralec in režiser nastopil v megauspešnici, predstavi 5moških.com. Jure je prejemnik Borštnikove nagrade za mlade igralce, nagrade Zlatolaska, filmske nagrade Vesna za glavno vlogo v najbolj gledanem slovenskem filmu Gremo mi po svoje (2010), širša javnost pa ga pozna po štirih Viktorjih
priljubljenosti za voditelja oddaje As ti tud not padu?!, ki je tudi prejela štiri Viktorje. Poznamo ga tudi kot doktor Muca, ki ga je upodobil v priljubljeni seriji Naša mala klinika ter prejemnika več drugih medijskih nagrad: Viktorjev gong popularnosti za igralca/voditelja (2007, 2009, 2010, 2011 in 2012).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja